Härlanda 21
3 oktober 2020
12:00

Referat: Qviding FIF Vinröd - Älvängens IK

Säsongens sista bortamatch spelades på Härlanda Park mot Qviding. Innan pratade vi om vikten att vara med från start där vi haft problem säsongen igenom. Tyvärr är det trots detta lite sömnigt och för svag närvaro, spelet går på tomgång men trots detta får vi med oss 2-2 inför andra perioden. Andra perioden är bättre genomförd men slutar mållös.
I tredje perioden står det och väger då Qviding sätter en frispark från halva plan. Efter det målet kommer tjejerna äntligen igång på riktigt och kvitteringen kommer och efter den är det även nära ett ledningsmål, men idag får vi nöja oss med oavgjort. Det oavgjorda resultatet är helt okej, men det finns så mycket mer i laget men det är något som gör att det inte riktigt lossnar. Nu återstå två matcher, bägge spelas hemma kommande två helger.

Qviding FIF-ÄIK 3-3 (2-2, 0-0, 1-1)
Mål: Emmi Clarke, Amanda Westberg, Alexandra Ionescu